Tractive GPS voor katten en honden

Met de Tractive GPS-tracker kun je je huisdier altijd en overal vinden. Gebruik het apparaat om de exacte locatie rechtstreeks op je smartphone of in je browser te bekijken.

Realtime GPS tracking voor extra gemoedsrust

Houd je liever een oogje in het zeil? Schakel de LIVE Tracking-modus in om elke 2-3 seconden locatie-updates te ontvangen. Blijf altijd op de hoogte. Ontvang meldingen als je hond een veilige zone verlaat, of een no-go-zone betreedt.

Je hond of kat volgen
was nog nooit zo eenvoudig

The Pack Amazon Prime

Te zien in de Amazon Original-serie

Viervoeters op avontuur, een wedstrijdserie in reality-formaat van Prime Video, legt de unieke band vast tussen hond en mens. De serie wordt gehost door gouden medaillewinnares Lindsey Vonn en haar hond Lucy en volgt twaalf honden en hun baasjes op een episch avontuur op verschillende continenten. Tractive ondersteunt de teams op hun reis rond de wereld en zorgt ervoor dat elke viervoeter gelukkig, veilig en altijd vindbaar blijft!
Volg alle avonturen
Viervoeters op avontuur is wereldwijd beschikbaar in meer dan 240 landen en gebieden op Amazon Prime Video. Ga naar amazon.com/ThePack voor meer informatie.

Klein. Stevig. Gebruiksvriendelijk.

100% waterdicht en schokbestendig. Batterij gaat tot 7 dagen mee. Onbeperkt bereik. Diervriendelijk, licht ontwerp. Tractive GPS-trackers zijn gemaakt met oog op comfort, veiligheid... en avontuur!

 • Live Tracking

  LIVE Tracking

 • Safezone

  Virtuele omheining

 • Waterproof Tracker

  100% waterdicht

 • Worldwide coverage

  Wereldwijd bereik

Tractive iphone live tracking
Dog wearing Tractive GPS Classic and view of smartphone app

Raak je huisdier nooit meer kwijt

Virtuele omheining (geofence)
Baken veilige zones af (zoals je tuin), alsook no-go-zones waar je kat of hond niet hoort (zoals een veld naast een drukke weg). Je ontvangt een melding zodra je maatje deze zone betreedt of verlaat.
LIVE Tracking
Bezorg jezelf gemoedsrust wanneer je maar wil met realtime locatie-updates om de 2-3 seconden.

Perfect voor avontuurlijke huisdieren

Activiteitenmonitoring
Houd je huisdier in topvorm. Krijg inzicht in activiteiten, rustperiodes en hoeveel calorieën je maatje verbrandt. Stel doelen, vier successen en neem het op tegen andere katten en honden!
Locatiegeschiedenis
Ontdek de favoriete plekjes van je huisdier. Kom er eindelijk achter wat katten en honden uitspoken als wij er niet zijn.
Running dog wearing Tractive GPS DOG Classic

Samen voor onze trouwe maatjes

Dit zijn enkele van de geweldige partners waarmee we samenwerken om de wereld veiliger en gelukkiger te maken voor al onze lieve huisdieren.

Amazon
GQ

Het technische snufje dat een nieuwe wereld ontsluit voor jou en je hond

Glamour

Perfecte alles-in-één-oplossing voor verantwoordelijke baasjes

EveningStandard

Tijd om je tools te upgraden

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Tractive

Maak deel uit van onze grote familie en blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen en praktische tips voor huisdiereigenaren.

dog Voor honden cat Voor katten